Dit is het dan. We waren eindelijk in Iligh aangekomen en ik kon mijn ogen bijna niet geloven. Ik parkeerde de wagen, groette mijn oom en tantes die ik al jaren niet meer had gezien en rende met Yves de heuvel op voordat de zon zich helemaal onder de horizon trok. Yves trok de foto’s en ik liet mijn ogen over het adembenemende landschap dwalen. Ik stond er maar pas, omringd door de prachtige heuvels en bergen, door een melodieuze stilte en een warme wind die me verwelkomde. Ik zag ineens mijn verhaal met meer helderheid dan al die tijd dat ik erover brainstormde. Inspiratie had nog nooit zo’n duidelijk gevoel gehad. Hier was het dan. Dit zou de basis van mijn boek worden. Hier zou ik zien, horen, proeven en voelen. Vanuit hier startte het allemaal voor mij en mijn personages, vanuit een prachtig dorp en eveneens prachtige mensen.

Release “Cécile” 13 mei 2015

Photography Yves Ruth

Bestel Cécile