Ik begon te denken dat we er nooit zouden geraken. Ik wist dat het ver weg was, maar het was wanneer ik er echt naartoe ging dat ik besefte hoe afgezonderd het dorpje van de rest van de wereld was. Maar toen hoorde ik mijn vader zeggen dat we er bijna waren, na het zien van dit klein huisje dat niet groter was
dan een kamer. Het werd destijds gebouwd door iemand van het dorp voor de mensen die ver moesten reizen naar markten en daar even konden schuilen voor de zon die geen enkel genade heeft. Er heerste een prachtige stilte, een oorverdovende stilte. Vanaf dit moment waren er geen wegen zoals we kenden. Ik luisterde naar de instructies: Links aan de grote rots, rechts na de heuvel, richt jezelf tot de grote berg. Mijn handen draaiden aan het stuur en mijn enthousiasme werd alsmaar groter. Ik wist het, ik voelde het! Ik zou eindelijk aankomen en de personages van mijn boek beter leren kennen.

Release “Cécile” 13 mei 2015
Bestel het boek hier
Fotografie: Yves Ruth