Veel kan ik over deze foto niet zeggen. Het is dan ook zonder twijfel mijn lievelingsfoto van de reeks. Ik schrijf verhalen over mensen en welke bron van informatie en inspiratie is beter dan de mens zelf. Mensen zoals jij en ik die de bittere en zoete momenten van het leven hebben ervaren. Het zijn verhalen die ons allemaal verbinden. Het is in de mensen hun verhalen dat wij onszelf terug kunnen vinden. Het is in de reflectie van hun verhalen dat wij een beter beeld krijgen van onszelf. Ik geloof met hart en ziel dat er in ieder van ons een verhaal schuilt dat een enorme impact kan hebben op ons leven. Het is recht voor je, het schuilt daar, in je naasten en al de onbekende mensen die je dagelijks voorbij ziet lopen. De vraag is nu: “Wat doe je ermee?” Laat je ze voorbijlopen of laat je ze jou een waardevolle les leren.
Dit is de reden waarom ik schrijf, waarom ik zo graag verhalen wil vertellen. Zodat wij allen, hopelijk, een beetje dichter bij elkaar kunnen leven.

Release “Cécile” 13 mei 2015

Order now

Photography Yves Ruth